Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že sport bude při nastávající robotizaci pravděpodobně důležitým ekonomickým odvětvím, tak tento krok vítám. Je to investice.

0 0
možnosti
EK

Proč by měl stát finančně podporovat zrovna sport? Všechny dotace plodí jen zlo, stát by měl jen financovat příspěvkové organizace jako jsou školy a hasiči, tedy takové, které jsou životně důležité pro všechny. A to sportovní organizace nejsou, stejně jako divadla a různé festivaly.

0 1
možnosti
PU

Pletete si pojmy. Tělovýchova - státní reprezentace, tělesná zdatnost občanů a zejména mládeže -což jsou oblasti, které stát má podporovat - nejsou sportovní organizace.

A podporovat tělovýchovu je nanejvýš potřebné, každá koruna investovaná do této oblasti se mnohonásobně vrátí třeba v nákladech na zdravotní péči.

Váš názor, že sport ani kultura nejsou důležité, je velmi nebezpečný a promiňte - hloupý.

Jde o to, koho konkrétně, jak a proč má stát podporovat. Do kultury se cpát nechci, ale co se sportu týče, je třeba vše uspořádat tak, jak píšu. Za každou cenu je třeba zlikvidovat ten současný úmyslný chaos sportovních mafií. Bohužel hloupí politici to nevidí a dokonce s nechávají i zkorumpovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 930x
Jsem člověk, který se řídí svým rozumem. Vše, co nemá logiku a postrádá elementární etiku, mne irituje.

Seznam rubrik