Diskuse

Politici jsou buď blbci, nebo darebáci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za ten smazaný příspěvek se omlouvám, pouze jsem potřeboval vyzkoušet novou funkci iBlogu - a své vlastní příspěvky mazat nelze.

0 0
možnosti

Politici nejsou blbci ani darebáci, je to jen nenasytná bezohledná politická lůza. Měli by být moudrými správci obci, měst, krajů, státu a tvůrci kvalitních zákonů, ale nějak se to nedostává.

2 0
možnosti

Víte, co se mně nejvíc líbí? Když všichni chtějí, aby nějaké platby pokryl stát. Jakoby stát měl ručičky, kterými penízky vydělá, případně hlavičku použitou k témuž.  Nemá, pane, nemá.

 Vinu ERÚ zatím tvrdí jakýsi audit (zpracovaný po boji, kdy je každý generálem). Ale je to vděčné téma. Paní Vitásková je zvyklá o své posty bojovat. Pokud se budou propírat (údajné) chyby z dřívějška, bude v dobře placeném křesle sedět pevně.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

M63i81r88a 13J43a67n97č60a

6. 2. 2013 16:12

Tvrzení neplatí z jednoho prostého důvodu (pokud tedy uvažujeme jenom politiky od krajské úrovně nahoru). Dozajisté existuje politik který je zároveň blbec i darebák. Správně by tedy mělo být: Politici jsou blbci nebo darebáci.

0 0
možnosti

Politici jsou nekvalifikovaní darebáci event. jedno z toho...A asi pár poctivých, kteří jsou v menšině - třeba Wagnerová, Okamura...další už mě nenapadají. Kalouskové je válcují v pohodě.

3 1
možnosti