Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, mně třeba vadí, že obec není líná vybírat ode mne parkovné za stání před nemocnicí, kam jdu za příbuzným, ale posypat ten samý chodník, aby se tam člověk vůbec došoural jí přijde v pořádku.... Vám to lidi nevadí - platit a nedostávat?

0 0
možnosti

Že by třeba ČT mohla za to, jak je poskládaná vládní squadra nebo jaký schválili poslanci zákon o "chodnících"? Jinak jsem velký kritik, ale současné zprávy ČT považuji za podstatně lepší než dříve. Pouze bych odstranil tu teatrálnost při "tématu dne". Kritici se často ohání ZDF a ARD, ale ty mně zase nic moc nenadchnou - a to rozumím němčině velmi dobře.

0 1
možnosti

Neříkám, že za složení vlády může ČT. Z čeho jste usoudil, že jo?

A zkuste se dostat do nějakého k tomu určenému pořadu ČT s nějakým konkrétním problémem, který evidentně způsobila konkrétní osoba z okruhu televizí protěžovaných. Například že ministerstvo zdravotnictví tvoří zákony na zakázku určitých zainteresovaných lidí, bez ohledu na jejich negativní dopad na zdraví občanů - viz protihluková legislativa. Ta je napsaná vysloveně na objednávku stavitelů hlučných dálnic, magistrál, letišť a fabrik. A nic se neděje, ačkoliv ČT i ostatní média o tom mají důkazů mraky. Přesto, že stejný názor na to má i ombudsman. ČT je všechno jiné, než objektivní veřejnoprávní médium.

0 0
možnosti

nesleduju už asi 10-11 let, všem doporučuju!

2 0
možnosti

Zprávy sleduji jako zábavný pořad. Hlasatelka se v prosinci diví že je zima, na jaře zase taje a je bláto, v létě nám chudáci lidé kvůli teplu nemohou ven atd. No není to k popukání;-D

0 0
možnosti

Tak nevím teda, ale když namrzne, tak chodím opatrněji a o tom, že bych žaloval kvůli tomu že si nabiju kokos magistrát by mě ani ve snu nenapadlo. Když neubrzdím auto a napálím toho předemnou, tak se taky nebudu ohánět tím, že jel moc blízko. Příjde mi to na hlavu. Holt lidi sou líný a nechtějí mít odpovědnost za své činy, tak hledají odpovědnost jinde.

0 3
možnosti

Ono je to s tím odškodněním (tedy žalobou) a házením odpovědnosti na ostatní poněkud diskutabilní. Nevím, jak ostatní, ale sama za sebe můžu říct, že pokud by byl chodník pokryt čerstvě napadaným či právě padajícím sněhem a/nebo bych nepřizpůsobila chůzi aktuálnímu stavu chodníku a/nebo bych se po zasněženém/namrzlém chodníku procházela v podpatcích či botách do podobného počasí nevhodných, pak by to byla moje chyba a moje mínus, že jsem si nabila nos. Ale pokud bych měla zimní boty bez podpatku a se "zimním" vzorkem (tedy ne s hladkou podrážkou), šla opatrně a dávala pozor na každém kroku, ale přesto bych sebou sekla na chodníku, který nebyl uklizen či jinak ošetřen (např. proti uklouznutí na náledí či zmrzlé břečce) i přesto, že od posledního sněžení uplynulo třeba i několik hodin, pak nemůžu vyloučit, že bych v případě nějakého vážnějšího zranění (tedy ne v případě vymknutého kotníku) určité odškodné žádala (třeba proplacení regulačních poplatků za ošetření/pobyt v nemocnici)...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS